Artistiek TeamOntmoet het artistiek team van C-Squad

Patrick KamoenRegie

Patrick heeft een heleboel ervaring in het theatervak. Hij deed de regie voor een groot aantal gezelschappen zoals het Sneltheater, het Beverwijkse Theatergezelschap, Popkoor Si Volta, musicalgroep de Cast, toneelgroep Goed Bezig en zang- en showgroep Music Train. Daarnaast speelde hij zelf bij diverse gezelschappen en maakte jarenlang zijn eigen cabaretvoorstellingen met het duo Twee Toustant en Goed Bezig. Patrick maakte diverse tv-programma's waaronder Glad ijs, een improvisatieprogramma met Berend Boudewijn en heeft als docent drama een aantal jaren les gegeven op college Hageveld in Heemstede. Patrick geeft bovendien workshops theatersport en improvisatie. Patrick heeft eerder drie voorstellingen geregisseerd bij C-Squad, de eerste was 'Famed', toen 'Het zilveren uitje' en vervolgens 'Er was eens ..' Patrick zijn specialiteit is 'Comedy' en we prijzen ons dan ook gelukkig dat hij de regisseur is van onze komende productie 'De Getuige'!

Elly AdmiraalMuziek

Elly heeft aan de conservatoria van Amsterdam en Alkmaar gestudeerd. Ze is al bijna 40 jaar verbonden aan het PCC (Oosterhout), waarvan ruim 30 jaar als muziekdocent. Met verschillende groepen musicals gedaan waaronder: Jesus Christ Superstar, De rockopera Tommy, Aida en Titanic. Hiernaast verschillende vormen van avondvullende muziekshows, waarvan verschillende met Patrick. Via hem kwam ik bij C-Squad terecht. Tussendoor veel arrangementen gemaakt voor allerlei groepen en koren.

Ellen JanssenChoreografie

Ellen heeft ervaring met veel verschillende dansvormen, waaronder klassiek ballet en showmusical. Zij speelde daarnaast in verschillende muziektheaterproducties in Zevenaar, Nijmegen en Haarlem en verzorgde daarbij ook vaak de choreografie. Ellen is 6 jaar lid en choreografe van C-Squad en zorgt ook in ʻDe Getuige weer voor het nodige dansspektakel!

C-Squad artistiek team