SpelersOntmoet de spelers van C-Squad

Fleur KamphuijsAlt en eventueel ook sopraan

Fleur heeft van haar 3e t/m haar 16e jaar aan klassiek ballet gedaan, daarnaast ook jazz-, tap- en musicaldans. Zij heeft blokfluitles, pianoles en dwarsfluitles gehad. Zij heeft de opleiding schoolmuziek gedaan aan het conservatorium van Alkmaar. Sinds 2009 is zij werkzaam als muziekdocent op een middelbare school. Fleur speelt bij C-Squad mee sinds het allereerste begin.

Rob OpdamBaritone

Rob is begonnen met zingen bij de paters toen hij 12 jaar was. Kerkkoren, Latijns/Gregoriaanse missen, Ave Maria, Panis Angelicum en de Messa Brevis zijn hem op het lijf geschreven. Na de baard in zijn keel bleef zijn zangstem laag. Op 25 jarige leeftijd heeft Rob les genomen op het conservatorium in Amsterdam. Hij heeft sinds 1999 inmiddels 7 voorstellingen gespeeld bij Music Train, Plus Four en C-Squad.

Jantien StuifbergenSopraan

Jantien speelt, danst en zingt al vele jaren bij verschillende muziektheatergroepen, koren en toneelgroepen. Sinds enkele jaren heeft zij zich toegelegd op het schrijven van musicalscripts, wat resulteerde in de musicals 't Zilveren uitje en “Famed”. Samen met Christiaan Wijnker schreef ze het sprookje "Er was eens..." en de psychologische thriller “Chimère”. Jantien ontwerpt en maakt de kleding en decor voor C-Squad, doet fondsaanvragen en heeft de productieleiding in handen. Jantien zingt bij de sopranen.

Ellen JanssenAlt

Ellen heeft altijd veel gedanst en is voornamelijk klassiek georiënteerd. Dat is dan ook haar lust en haar leven. Voordat zij lid werd bij C-Squad heeft ze aan verschillende voorstellingen van muziektheatergroepen uit Nijmegen en Haarlem meegedaan. Ook de pet van choreografe past Ellen perfect. Altijd leuke, vernieuwende ideeën brengt zij in uitvoer. Naast het spelen van haar rol is zij ook de vaste choreografe van C-Squad.

Bas StroomerBaritone

Bas begon met zingen bij een koor. Al snel pakte hij de basgitaar erbij, die na een jaar werd verruild voor een akoestische gitaar, waarop hij dit koor 8 jaar heeft begeleidt. Bas heeft 3 jaar zangles gehad en aan verschillende zangvoorstellingen meegedaan. Bij C-Squad begon Bas met 't Zilveren uitje (wederom) als bassist. In "Er was eens..." kwam daar de rol van Felix met bijbehorende duetten en zang in ensemble bij. In Chimère heeft Bas wederom een rol, met solozang, en zingt hij in het ensemble.

Irene LeentvaarSopraan

Irene zingt al zolang als ze kan praten. Zingen is echt haar grootste passie en dat doet ze dan ook met volle overgave. Bij popkoor Si Volta in Beverwijk heeft ze enkele jaren met veel plezier gezongen en heeft toen ook zanglessen gevolgd. Voor Irene is solo zang geen enkel probleem, maar ze vindt het ook gaaf om samen een mooi koorstuk neer te zetten. ‘Samen naar een mooie voorstelling toewerken, geeft zo’n kick, dat is heel gaaf om mee te maken’.

Kitty van den BergAlt

Kitty heeft in 2016 auditie gedaan bij C-Squad en is met veel enthousiasme begonnen als speler en zangeres in het ensemble. Ze heeft ervaring opgedaan bij diverse koren, waaronder het Haarlems Theaterkoor. Kitty voelde zich direct thuis bij C-Squad en ze vindt het fantastisch om onderdeel te zijn van de totstandkoming van de nieuwe show. Bij C-Squad zingen en spelen geeft haar energie!

Kevin de HaasTenor

Voor Kevin is C-Squad de eerste kennismaking met theater. Al vele jaren wilde hij iets doen met toneelspelen en bij C-Squad vond hij wat hij zocht. Onder leiding van de regisseur zet Kevin grote stappen in zijn ontwikkeling en zet hij komische typetjes neer. Naast toneelspelen, zingt en swingt Kevin er op los in het ensemble. Hij is sinds 2013 met veel plezier lid van C-Squad.

Melinda MüllerSopraan

Melinda is sinds 2014 lid van C-Squad. Zij maakte haar start in het ensemble van het stuk "Er was eens...". Zonder enige musicalervaring is ze hierin gestapt. Bij een koor heeft ze ervaring opgedaan met zingen. Helaas stopte dit en begon ze het zingen erg te missen. Bij C-Squad vond zij haar passie weer terug. Dit keer verrijkt met acteren en dansen. Het acteren vond ze best spannend maar nu heeft ze de smaak goed te pakken.

Danielle KoetAlt

Danielle is sinds 2014 lid van C-Squad en zingt met veel plezier bij de alten of mezzosopranen en zingt af en toe een stukje solo in de voorstellingen. Grote toneelrollen komen voor haar nog te vroeg, een bijrolletje is daarentegen geen enkel probleem. Danielle vindt het spelen in het ensemble leuk en uitdagend. Het continue spelen van anderen rollen geeft haar de uitdaging die ze leuk vindt.

Ria RondeAlt

Ria is in 2017 bij C-Squad begonnen. In De Getuige speelt ze de rol van oma.

Robin BremerMezzosopraan

Het zingen is bij Robin met de paplepel ingegoten, altijd werd er gezongen in huis. Sinds haar 13e heeft ze bij verschillende koren op projectbasis meegezongen. Na een langere periode zonder zingen, waarin ze er achter kwam dat ze het erg miste, is ze bij C-Squad terecht gekomen waar ze ook proeft aan acteren. Ze leert heel veel en hoopt een steentje bij te kunnen dragen en zich te ontwikkelen in zowel haar zang- als haar acteerkwaliteiten.